Starten met Cash Cow Channels
Cash Cow Channels Introductie
Jelline Brands
Cash Cow Channels Introductie
07/07/2021
3 min
0

Wat is een Cash Cow Channel? | Uitleg en voorbeelden

07/07/2021
3 min
0

Cash Cow Channels zijn normale YouTube-kanalen, echter is er geen gezicht aan verbonden. Zo kun je dus geld verdienen met YouTube, zonder video’s van jezelf op te nemen!

Denk bijvoorbeeld aan de YouTube-kanalen Alux.com, Tech Vision en Bright Side.

Hoe werkt een Cash Cow Channel precies?

Zoals gezegd, zijn Cash Cow Channels YouTube-kanalen zonder persoonlijkheid. Dit betekent dat je niet je gezicht hoeft te laten zien, wanneer je een Cash Cow Channel begint.

Maar, hoe zorg je dan voor video’s als je deze niet zelf opneemt?

Het antwoord is heel simpel: je kunt ervoor kiezen om gemakkelijk video’s zelf te maken met online content, dit kost tijd. Ook kun je ervoor kiezen om video’s voor je te laten maken, dit kost geld, gemiddeld bedraagt dit $25-$50. Bij het laten maken van een video moet je denken aan het inhuren van een tekstschrijver, stemacteur en editor. Vervolgens plaats je de video op je YouTube-kanaal. Zorg naast de video voor een goede titel, beschrijving en thumbnail.

Zolang de video online staat en bekeken wordt, genereert je video een passief inkomen via advertentie-inkomsten. Video’s kunnen namelijk altijd bekeken worden en daarmee ook altijd blijven geld opleveren. Op lange termijn kan één video gemakkelijk meer dan $1500 opleveren. Klinkt geweldig, toch?

Wie kan beginnen met Cash Cow Channels?

Cash Cow Channels zijn interessant voor mensen die ervan houden om creatief bezig te zijn en tijd over hebben. Cash Cow Channels zijn evenals aantrekkelijk voor mensen die vermogen hebben en graag willen investeren om vervolgens een goed rendement te verdienen met YouTube. Voor mensen die graag online geld willen verdienen zou dit ook het perfecte verdienmodel zijn.

Er zijn al talloze voorbeelden van mensen die een Cash Cow Channel zijn begonnen en hier al goed geld mee verdienen. De hoogte van verdiensten verschilt per nichemarkt. Zo verdient een YouTube-kanaal over beroemdheden gemiddeld €2000,- per miljoen weergaven en een kanaal over financiën weer €10.000,- per miljoen weergaven.

Voorbeelden van succesvolle Cash Cow Channels

WatchMojo.com is een van de grootste Cash Cow Channels op YouTube met maar liefst 23,8 miljoen abonnees. Dit kanaal genereert met zijn welbekende ”Top 10” video’s gemiddeld zo’n 70 miljoen weergaven per maand en verdient naar schatting $5,38 miljoen per jaar. Wauw!

MsMojo is de ietwat vrouwelijkere variant van WatchMojo.com. Zo zie je maar dat je alle kanten op kunt met dit verdienmodel. MsMojo genereert gemiddeld 25 miljoen weergaven per maand met een geschatte waarde van zo’n $5,14 miljoen – $7,2 miljoen. Had jij ooit verwacht dat er zoveel potentie in YouTube zit?

Jelline Brands YouTube Cash Cow Channels

Ben je nog op tijd?

YouTube is uitgegroeid tot een van de meest populaire websites voor het plaatsen en delen van video’s. Het is na Google de meestgebruikte zoekmachine. De markt is onverzadigbaar en toegankelijk voor beginnende YouTubers.

Heb je er eigenlijk zelf ooit over nagedacht om een YouTube-kanaal te beginnen om er geld mee te verdienen? Hoogstwaarschijnlijk is deze gedachte snel aan de kant geschoven, omdat je niet graag voor de camera staat of omdat je geen video’s van jezelf wilt opnemen.

Echter weet je dankzij dit artikel dat je wel degelijk video’s kunt maken zonder je gezicht te laten zien. Dit is overigens een geheim wat nog maar weinig mensen weten… Ga jij gebruikmaken van dit geheim en wil je beginnen met je eigen Cash Cow Channel, maar weet je niet hoe? Dan heb je vandaag geluk! Lees snel verder voor dit unieke aanbod!

De Cash Cow Academy

De Cash Cow Academy leert je hoe je een YouTube-kanaal maakt, laat groeien en inkomsten genereert, zonder ooit zelf een video op te nemen. Deze cursus is de enige en meest complete online cursus over YouTube Cash Cow Channels in Nederland én België. In de Cash Cow Academy krijg je toegang tot meer dan 80 leerzame en duidelijke video’s waarin je stap voor stap leert hoe je geld kunt verdienen met YouTube.

Klik hier om te beginnen met je eigen Cash Cow Channel >>>


Reacties
Categorieën