Lees overige uitgebreide artikelen en recensies

Cash Cow Academy van Jelline Brands

Robert Jansen van OnlineRijkdomSpecialist

"Mijn eerste indruk en motivatie is in ieder geval geweldig! De cursus is onwijs duidelijk en compleet. Vele vragen die tijdens het volgen van de Academy bij me opkwamen werden automatisch beantwoord gedurende het vervolg van de cursus. Dus compleet, duidelijk en motiverend. Voordat ik begon had ik echt totaal geen idee wat het was, hoe ik moest beginnen en wat ik moest doen. De eerste stappen zijn nu gezet en ik heb er het volste vertrouwen in dat dit gaat lukken."

Rubin Alaie van BedrijvenConsultant

"We waren erg onder de indruk van de hoeveelheid kwalitatieve en diepgaande modules, lessen, bonussen en groepscoaching. Voor ons is het duidelijk: als je een content-koning wilt worden, dan is de Cash Cow Academy de beste plek om alles te leren.


Een aandachtspunt voor veel mensen is dat Jelline Brands amper een jaar ervaring heeft en dat ze erg jong is. Dat hoeft in onze beleving geen nadeel te zijn, want wat ze doet… doet ze uitstekend. Er is altijd meer te leren en op dit gebied maar Brands bewees aan ons in de cursus dat ze absoluut een expert is.


Het was bij ons eerst de vraag of de visie van een 20-jarige ondernemer die haar studie heeft opgegeven om YouTube video’s te maken, past bij onze eigen manier van werken. Ons antwoord bleek volmondig: ja. Voor ons biedt Brands een frisse en aanstekelijke blik aan – met diepe, zinvolle lessen."


Mark Huissoon van OveralGeld

"Inmiddels heb ik alle video’s bekeken en heb ik bijbehorende stappen gevolgd. Ik ben zeer te spreken over mijn eigen proces en ik heb in een aantal weken de video’s af kunnen ronden. Mijn YouTube kanaal online en de eerste video’s zijn geüpload. Het is een kwestie van tijd tot deze video’s een passief inkomen voor mij gaan genereren.


Wat mij betreft is de Cash Cow Academy een absolute must als je geld wilt gaan verdienen met virale YouTube video’s. Als je alle stappen uit de cursus volgt en de juiste mindset hebt, ben ik er van overtuigd dat jij duizenden tot tienduizenden euro’s kunt gaan verdienen met jouw YouTube Cash Cows. Ik zou iedereen de Cash Cow Academy van Jelline Brands aanraden."

Jordi van Goch van FinanceFriend

"Geld verdienen met YouTube is makkelijker dan je denkt, zolang je het maar op de juiste manier aanpakt. Trap vooral niet in de val om meteen op te geven, maar blijf volharden. Maak kwalitatieve video's die anderen aanspreken. Enkel op die manier kan je een winstgevend kanaal bouwen. De Cash Cow Academy van Jelline Brands kan jou bijstaan bij het bereiken van je online doelen. Ik raad dus zeker aan om daar een kijkje te nemen."

Jelline Brands / https://www.mijntransformatie.nl/geld-verdienen-met-youtube-waar-moet-je-aan-denken/

Marleen Lakerveld van MoneyInstyle

Wij vinden dat de cursus van Cash Cow Academy van Jelline Brands een complete cursus is, die jouw echt alles leert om een succesvolle winstgevende Cash Cow Channels te bouwen. Het is een goede cursus voor een beginner en leert je alles stap voor stap. Omdat de coaching erbij in is begrepen, hoef je daarnaast zelf weinig te investeren. 


"De cursus is een perfecte cursus voor beginners omdat er ook stap-voor-stap uitgelegd worden hoe je je eigen kanaal kan instellen. Daarnaast is Jelline Brands erg enthousiast in haar spreken en geeft dat veel motivatie. Tijdens de video’s is ze rustig en legt ze ongemerkt heel veel uit. Ze verklaard bijvoorbeeld waarom ze voor iets wel kiest en waarom niet. Als laatste legt Jelline heel duidelijk uit hoe je het maken van video’s ook uit kan besteden. Hierdoor hoef je zelf alleen een schets te maken van wat voor video’s je wilt, maar hoe je zelf niet te editen of iets dergelijks. "

Patrick Kellenaers van DeReviewKoning

Patrick heeft de cursus gevolgd en is enorm blij dat hij deel uitmaakt van de Cash Cow Academy.


''Om een extra inkomstenbron te genereren kwam ik uit bij de Cash Cow Academy van Jelline. Een ontzettend waardevolle cursus waarin je vanaf onderaan de trap leert hoe je een Cash Cow Channel opzet en hier ook succesvol mee kunt worden. Je hebt het volledig in eigen hand. Ik weet zeker dat het mij gaat lukken!''

https://www.dereviewkoning.nl/cash-cow-academy-review-jelline-brands/

Jaco Zuijdwegt van GeldIsGoed

"Toen ik vorig jaar in aanraking kwam met Youtube via Chase Namic en later Jelline Brands was ik al op zoek naar een verdienmodel zonder klantenservice, producten en advertenties. Ik wilde een verdienmodel dat op relatief korte termijn kon werken, maar op lange termijn echt passief geld kon inbrengen en op te schalen was. Ik zat al in affiliate marketing en ik besloot dat Youtube een nieuwe bron van inkomen zou worden. Zowel via Chase als via Jelline heb ik veel over Youtube geleerd. Denk aan de essentie van een goed team, het leren lezen van data van video’s zodat ik wist waar ik kon opschalen en bovenal mindset en lange termijn denken."

Jelline Brands / https://geldisgoed.nl/geld-verdienen-youtube/
arrow_drop_up arrow_drop_down