Uitgelichte studentenresultaten

Minou Üçerler

Minou Üçerler is 22 jaar, vierdejaars studente Commerciële Economie en verdient inmiddels meer dan €10.000 per maand met YouTube, dankzij de Cash Cow Academy.


Minou heeft zich in november 2020 aangemeld en het gaat beter dan dat ze had verwacht. Binnen 3 maanden heeft ze namelijk ervoor gezorgd dat ze minstens €10.000 per maand verdient met haar YouTube-kanaal, zonder haar gezicht te laten zien.

a

“Ik ben Jelline ontzettend dankbaar en zou echt iedereen de Cash Cow Academy aanraden, dit wil je niet missen! Daarnaast heb ik begin februari 2021 mijn bijbaan opgezegd omdat ik met mijn tweede en derde kanaal ook al geld verdien. Hiernaast ben ik nog aan het afstuderen.”

Rens Arts

Rens Arts moest door corona noodgedwongen op zoek naar een nieuwe inkomstenbron. Inmiddels verdient hij 3 keer meer dan zijn vorige baan, dankzij Cash Cow Channels.


Fitness Trainer en Coach Rens kon door de lockdown niet meer zijn beroep uitoefenen en was radeloos, totdat hij zich in december 2020 had aangemeld voor de Cash Cow Academy. 

This is your main title

“Ik moest geld verdienen, maar ik kon nergens een baan krijgen. Het is sowieso niet makkelijk in deze tijd. Echter kwam uit het niets de Cash Cow Academy op mijn pad en ben ik er vrijwel meteen met de volle 100% voor gegaan. Dit was achteraf gezien een van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb. Inmiddels verdien ik 3 keer meer dan mijn vorige baan. Ik ben Jelline Brands ontzettend dankbaar, dankzij haar verdien ik nu vanuit huis geld met YouTube, zonder zelf video’s te maken. Beter kan toch niet?”

Francis Neslo

Francis Neslo is een bevlogen onderneemster uit de Randstad. Zo heeft ze in 2010 de dansschool Got2Groove opgericht en mei 2019 JuiceXpress. Hiernaast is ze moeder van een kleuter, maar dat is niet het enige, daarnaast verdient Francis ook nog eens geld met YouTube, zonder haar gezicht te laten zien. Wauw!

a

"Er zitten zoveel haakjes en oogjes aan Youtube die je nét moet weten om hierin te slagen. Dankzij de cursus en de hele actieve, open en liefdevolle community, is het me gelukt in zeer korte tijd 2 winstgevende kanalen op te bouwen en streef ik naar 10 kanalen binnen een jaar! Als je niet weet waar je je geld aan het werk moet zetten, kies echt voor Cash Cow Channels. Het is een perfect laagdrempelige hybride tussen ondernemen en een geautomatiseerd, passief systeem opbouwen wat voor je werkt, letterlijk terwijl je slaapt! Als drukke ondernemer en mama van een 5-jarig meisje, ideaal te combineren met mijn overvolle agenda. In het begin was ik 30-45 minuten per dag kwijt en dat is nu gedaald naar niet meer dan 1 uurtje per week. Voor mij, is dit de toekomst!"

Luuk Smits

Luuk Smits' (33) leven is binnen enkele maanden compleet veranderd. Na 15 jaar in de logistiek gewerkt te hebben, werkt hij sinds kort vanuit huis, omdat hij nu geld verdient met YouTube Cash Cow Channels. 

This is your main title

"Jelline beweerde geld te verdienen met YouTube zonder haar gezicht te laten zien. Dit leek me in eerste instantie perfect, maar ook te mooi om waar te zijn. Geen ervaring nodig, geen klantenservice, geen startkapitaal nodig, weinig concurrentie en passief inkomen vanuit huis. Daar droom je toch van? Na het aanmelden leek het toch mogelijk te zijn. Je kon echt geld verdienen met YouTube! Ik werd meteen enthousiast en ben er volledig voor gegaan. Stel je voor dat het lukt..."


En het lukte: na 6 maanden verdiende Luuk een volwaardig maandinkomen. Inmiddels heeft zijn eerste kanaal al meer dan $21.000 verdiend.

Ché Zwaans

Ché Zwaans is al lid van de Cash Cow Academy sinds het begin en zijn resultaten laten zien dat hij alles goed toegepast heeft! Ché verdient namelijk al 4 maanden meer dan €11.000 per maand met YouTube!

This is your main title

"Ik verdien al vrijwel vanaf het begin dat ik lid ben geworden van de Academy geld met YouTube, inmiddels kan ik zeggen dat ik sinds kort meer dan 5 getallen verdien per maand! De Cash Cow Academy heeft oprecht mijn leven veranderd, zoals je je wel kunt bedenken."

Narahs (pseudoniem)

"November 2021 ben ik van start gegaan met de cursus van Jelline. Na 4 maanden verdiende ik mijn eerste euro’s. Op dit moment verdien ik €20.000 per maand. De beste €1000 die ik ooit heb uitgegeven!


In de cursus leer je alles wat je moet weten om een succesvol kanaal te starten. Youtube blijft zich innoveren en hierom wordt de cursus constant aangevuld met nieuw lesmateriaal. Daarnaast heb je ook enthousiaste ervaren coaches die je graag helpen.


Het allermooiste aan dit business model is dat je met een goede video maanden/jaren geld kan verdienen!"

"Meer dan €8.900 met één video!"

Narahs gebruikt een schuilnaam, omdat hij niet wil dat zijn identiteit bekend wordt (aangezien het natuurlijk om grote bedragen gaat), wat ook meer dan logisch is. Narahs is echter wel actief in de Discordgroep en zijn resultaten zul je regelmatig voorbij zien komen.


De Cash Cow Academy heeft de meeste resultaten gegenereerd op het gebied van YouTube Cash Cow Channels. Hieronder vind je een greep uit de recente resultaten van de studenten.

"Vorige maand begonnen, 4 video's geüpload en nu al goede resultaten!"

"Meer dan 1,2 miljoen weergaven in 6 dagen en deze video krijgt nog steeds weergaven. Dit is nog maar het begin!"

"Meer dan $6.000 verdiend in één maand met een nieuw kanaal!"

"Ik heb een auto voor mijn vriendin gekocht, dankzij YouTube Cash Cow Channels!"

"$23.000+ binnen 2 weken, alles is mogelijk!"

"100.000 weergaven binnen 3 dagen!"

"Na 4 maanden maximaal €2.400 te verdienen, verdien ik nu sinds 2 maanden €9.000+ per maand!"

"Mijn ouder zijn trots op mij en mijn resultaten en hebben mij vanaf het begin gesteund!"

"Na veel falen, verdien ik inmiddels een volwaardig inkomen met YouTube en reis ik de wereld rond!"

"Deze maand toegelaten en al €1.500 verdiend! Ik maak alle video's zelf, dus dit is bijna helemaal winst!" 

Wil jij geld verdienen met YouTube? Dan is dit jouw kans!