Veelgestelde vragen

Hoeveel geld heb ik nodig om te starten?

Ten eerste moet je investeren in de academy. Daarnaast is het benodigde budget afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren.

  • Ben je van plan zelf de video's te maken en geld te besparen? Dan heb je een online programma nodig voor videobewerking. Dergelijke programma's kun je al aanschaffen voor €10,- per maand.
  • Ben je van plan om het maken van de video's uit te besteden? Dan moet je mensen inhuren die de video's voor jou maken. De kosten hiervan zijn gemiddeld $50-$75 per video, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Daarnaast heb je zelf in de hand hoeveel video's je per week of maand laat maken. 

Ik heb een baan of studie, hoeveel tijd gaat het mij kosten?

  • Wanneer je de video's zelf maakt, zal het ongeveer 1 tot 2 uur per dag kosten om elke dag 1 video te maken en te uploaden. 
  • Wanneer je de video's uitbesteed, zal het ongeveer 2 tot 3 uur per week kosten om vooraf onderwerpen te bedenken en achteraf de afgeronde video's te uploaden.

Kan ik meteen geld verdienen met YouTube?

Nee. Je moet eerst toegelaten worden tot het YouTube-partnerprogramma. Hiervoor heb je 1000 abonnees en 4000 uur kijktijd nodig. Na het behalen van deze vereisten kun je meteen geld verdienen met jouw YouTube Cash Cow Channel. In de cursus leren wij jou stap voor stap hoe je deze vereisten in mum van tijd haalt.


Hoe kan ik geld verdienen met YouTube?

Youtube heeft een Youtube-partnerprogramma waar je je voor kunt aanmelden als je aan alle eisen voldoet.  Als je hiervoor toegelaten wordt, krijg je advertenties bij je video's. Deze leveren je geld op. Een richtlijn is dat elke 1000 views gemiddeld 2 tot 10 euro oplevert.


Wat voor video's moet ik maken? 

In de cursus gaan we samen kijken welke nichemarkt het beste bij jou past. Je hebt ontzettend veel keus op dit gebied. Zo kun je video's en compilaties maken over dieren, huizen, beroemdheden, auto's, interessante feiten en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Hoef ik mijn gezicht niet te laten zien?

Nee! Wij maken gebruik van bestaande content en maken hier weer iets nieuws van. Je hoeft dus niet je gezicht te laten zien en je hoeft geen dure apparatuur aan te schaffen. Dit betekent dat je geen eerdere ervaring nodig hebt en dat iedereen kan beginnen met YouTube Cash Cow Channels.


Is deze cursus waardevoller dan de informatie die ik op het internet kan vinden?

Het antwoord is ja! In deze cursus ontdek je alle technieken die Jelline heeft gebruikt om haar YouTube-kanalen succesvol te maken. De meeste strategieën die Jelline gebruikt heeft zij zelf ontdekt en zijn niet verkrijgbaar op het internet. Daarbij is deze cursus de enige online cursus in Nederland over YouTube Cash Cow Channels met meer dan 60 leerzame en duidelijke video's. 


Is de concurrentie groot op YouTube?

Het antwoord is nee! YouTube is uitgegroeid tot een van de meest populaire websites voor het plaatsen en delen van video’s. Het is na Google de meestgebruikte zoekmachine. De markt is onverzadigbaar en toegankelijk voor beginnende YouTubers.


Moet ik Nederlandse video's maken?

Wij maken zelf altijd Engelse video's, omdat we hier veel meer mensen mee bereiken. De concurrentie is weliswaar groter, maar de potentie om te groeien is ook veel groter. Je kunt er echter natuurlijk altijd voor kiezen om Nederlandse video's te maken.


Is het gegarandeerd dat ik succesvol word?

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. De cursus is geen garantie voor succes. Je kan succes ervaren als jij je 100% inspant. 


Kan ik kosteloos annuleren?

Ja, maar op enkele voorwaarden! Als je niet tevreden bent of tussendoor besluit om te stoppen met de samenwerking, om wat voor reden dan ook, dan dien je dit binnen 7 dagen na het sluiten van deze overeenkomst schriftelijk per mail op te zeggen. Na deze 7 dagen krijg je je geld niet meer terug. Ook krijg jij je geld niet terug als je meer dan 10% van het beeldmateriaal van de hoofdmodule Cash Cow Academy (maximaal de eerste 9 lessen*) hebt bekeken die wij beschikbaar stellen. Je mag er vanuit gaan dat de Cash Cow Academy zich volledig inspant om er een succesvol traject van te maken.*


*9 lessen: dit houdt in dat je volledig module 1 Introductie en module 3.1 Begrippen YouToube Cash Cow Channels mag bekijken. 

* Het annuleringsrecht vervalt wanneer er andere content is bekeken dan module 1,2 en 3.1. Bij het bekijken van een les uit module 3.2 tot en met 18 van de hoofdmodule of een van de bonusmodules, vervalt het annuleringsrecht. 

*Zorg dus dat er maximaal 10% is bekeken en je binnen 7 dagen opzegt!


*Let op: recht op annulering vervalt wanneer er gebruik wordt gemaakt van de coaching call van de Black Friday Actie!


Wil jij geld verdienen met YouTube? Dan is dit jouw kans!